mapsource.png

Wandelaar Jan Maarten de Ruiter is een enthousiaste gps-gebruiker. Hij heeft in Garmin Marsource alle 36 etappes als route ingetekend en deze 36 Mapsource bestanden aan ons gestuurd. Heel erg bedankt, Jan Maarten!

We hebben deze bestanden vluchtig doorgenomen en hier en daar een kleine correctie aangebracht. De bestanden zijn nu voor geregistreerde gebruikers te downloaden. 

Let wel: de bestanden zijn niet in detail gecontroleerd en Jan Maarten heeft pas een paar etappes zelf gelopen. Hij zich bij het samenstellen van de routes gebaseerd op de Google Map kaarten van deze site. Hoewel er natuurlijk alle zorgvuldigheid is betracht, kan het zijn dat de routes op een enkel punt niet 100% kloppen.
Jan Maarten heeft rechten om nieuwe versies te plaatsen en zal correcties via deze site beschikbaar maken.
 
Zelf zijn we bezig om de Google Earth bestanden (kml) te converteren naar gpx-formaat. Dit worden tracks en waypoints van de highlites. GPX bestanden zijn voor iedereen te gebruiken die een gps heeft, maar geen Mapsource software. (Ondanks een aankondiging meer dan 1,5 jaar geleden, heeft Garmin nog steeds geen Mac-versie beschikbaar)